Bemutatkozás

Tanácsadóként a munkám során sok olyan sorstárssal találkozom, aki időről időre megújulásra vágyik a munkájában, a kapcsolataiban, felismeri, hogy változtatnia kell a testi-lelki egészsége érdekében. Én is erre törekszem, nap mint nap.

Vannak olyan technikák, módszerek, megoldások, amik kitűnően beválnak a barátainknál, de nálunk nem működnek. Semmi gond nincs ezzel. Tudd, hogy nincs egy tuti, üdvözítő megoldás. Egyediek és különlegesek vagyunk, csak rá kell jönnünk nálunk mi válik be. Biztosan tapasztaltad, hogy ugyanannak a módszernek az alkalmazása mást eredményt hozott különböző élethelyzeteidben. Sláger téma pl. a fogyás. Huszonévesként simán ledobtad a “felesleges” 5-6 kg-ot x diétával, 40+ felett pedig már nem működött, helyette az y táplálkozás vált be.

Tippek és ötletek segítségével szeretnélek arra inspirálni, hogy tudatosan törekedj a lelki és testi megújulásra, felismerve, hogy a cselekvéshez szükséges erő benned van.

A saját és mások példáján keresztül is, írásaim segítségével törekszem rávilágítani arra, miként ismerheted fel az életedben illetve a mindennapjaidban az örömöt, a humort; tehetsz szert magabiztosságra, amivel biztosítod az egészségedet, boldogságodat.

Tarts velem és Rustyval, az Állati tippek ihletőjével!

Kiss Zita Kreatív Útkeresés Tudatosan

Kiss Zita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rusty a személyi edzőm

Rusty, aki a személyi edzőm is

 

 

 

One Response to Bemutatkozás

 1. Báder andrás szerint:

  Kedves Zita!

  Szeretném felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy a Thomas International, Contact Points képviseletében Babos Éva ajánlásával be tudjak mutatkozni, az aktualitásokról beszámolni.

  Üdvözlettel,
  Báder András
  Thomass Intarnatonal
  30/4056028

  [Reply]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.