A VIP vendég

A hírneve megelőzte az érkezését. Ha ember lenne, legalább 45-ös csukát viselne, gyorsan mozogna, folyton felfedező úton lenne és persze mindig nassolna valamit. A valóság persze más. Egy cuki szőrgombóc, érdes nyelvvel, szimatoló orral, hatalmas tappancsokkal és lógó füllel.

Ribizli a VIP vendégSzerencsés vagyok, mert egy hétig nálam vendégeskedett Ribizli, a ’vérnyúl’. A megérkezése után kellő megilletődöttséggel meredtünk egymásra, amit a vacsora tálalása feloldott. Hamar kialakult a napi rutin, aminek a fókuszában a kaja szervírozása valamint az egy-két órás kimenő állt. Reggelente szinte kikapta a kezemből a tálkáját, mintha egész éjszaka nem a vacsoráját majszolta volna.

Ez az ÉN kajám!

Ez az ÉN kajám!

A levegőzés alatt felfedezte a fürdőszoba valamennyi szegletét, amibe lehetett belekóstolt, így a mozgatható tárgyakat erre az időre magasabbra tettem.

A kíváncsisága kielégíthetetlen.

A kíváncsisága kielégíthetetlen.

Az idő előrehaladtával egyre otthonosabban mozgott az átmeneti lakosztályában, hagyta, hogy a ’kiszolgáló személyzet’ felfrissítse a mellékhelyiségét, olykor kézbe vegye és simogassa, közös fotókat készítsen vele vagy levideózza a kimenőjén (amit igyekezett villámgyors cikázásával megnehezíteni). Hát igen, a népszerűség átka.

A kényeztető masszázs

A kényeztető masszázs

Hálás vagyok az együtt töltött napokért. Klassz, hogy belekóstolhattam a kosorrú törpenyúl tartásába, sok örömteli pillanattal és fotóval gazdagodtam. Ha nem mersz még kutyát / macskát vállalni, akkor házi kedvencként ajánlom ezt a tisztaságára ügyelő, cuki, selymes tapintású szőrgombócot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.